Monday, 25 June 2012

bsy mgalahkan pm

asalammualaikum

hye bloggers :)
ingt ag tak update jiha mggu lpas??psal kem?
ha,,today jiha nak cerita ap yg blaku spnjng 4 hari 3 mlm
mcm kem biasa,,daftar..mlm pertma tu kita orng ice breaking
mmg terbaek,,group jiha nma dia onde2
hhihi,,kat kem tu jiha dpt maen reppling,,bsikal lsak,,msak dlm htan
yg best skli mstylah dpt friend bru :P
cukup psal kem..blik jew kem tu
knon2 nak rehatlah kan bdan nie ha
bru tdow tak smpai 2 3 jam,,ad orng bri salam
asalammualaikum
jiha pown bkaklah pntu kan,,tgk2 kwan jiha dtg
dia ckp jiha terplih g kew kl,,gh kl sbb ap??
nak tau cuba cari kat blog archive jiha psal pilot
pnya lah terkejut sbb tak sngka akn dpt
u all cuba byngkan,,blik ari khamis ptg,,ptng jumaat jiha dah btolak g kl
huh!pnat tu!!!
ppew p[own kat kl mmg terbaek,,wlaupown tak dpt msuk stge yg 3
tapi kita orng dpt pngalamn :P


Friday, 15 June 2012

camping ohh camping

                                                          asalammualaikum :P


hye blogers2 sekalian
mcm mna malm korng?
ttbew plak mlm pnas2 nie jiha nk publish psal camp
isnin nie jiha g camp
tak jauh pown
kay tasek utra jew :)
hehe,,dkat kan
4 hati tu!cannot msg my sayang :(
haha,,bia dia rasa sengsara
tak dpt byangkan situasi kat sana t
pkara yg jiha tkowt kalo g camp

:kenew ckp kat dpn(penakut)
:baju tak cukup
:knew mara gan fasi
yg pling mnakutkan 
:of cozlah pkra2 yang kenew bhadapn gan orng laen
wlaupown dia just soruh bg tau nma kita
jiha still tkow
i don't know why
darah gemuruh,,haha
so next week mlm sbtulah jiha bru update
so take care my blogers2 :P

Monday, 11 June 2012

pilot

asalammualaikum :P

btowl kew jiha ejew tu??huh
hentem sokmo jo lah yew,,
bru blik dari senai,,buat ap??
study garnt programe by yayasan amanah kowt :P
kat jb ada 3 buah skola jew
smk tnj(my school)
smk sains johor(bdak pndai tu)
n smk semincu(ajewaan dia lbih kurng gitulah,,cucu blkng dia)
knew jalani 3 stage,,pertama kat senai,,dua tiga kat kl
so jiha bru stage pertma nie
pnyalah tkowt nak g,,ap tak nyew
nak isi brng pown dah bi,..knew jwab ujian yg bi jgk
50 soaln dlm msa 5 minit,,buat sberapa yg bley
stress lah jgk nk jwab..
tapi!ad tapi soaln dia senang :P
baru-baru nak nak msuk ue,,pnyalah tkowt
mcm nak jwab pmr blik u knw
tkot glerlah..ttbew bkak paper
senang~hehehe
buat org tkowt jew kan :P
hehehehe
resort kat situ,,ok fine!
cntik gler,,kalo ayh jiha pnya
dah lma sty jew kat situ

Friday, 8 June 2012

petang-petang

asalammualiakum :P

hye blogers-blogers sekalian,,
selamt ptg,,bosanlah ptg-ptg mcm nie
dgn keadaanyew yg mndung,,sjuk
mata den nie ha,,jadi kuyu jo
henfon lg tadi tak begetar
sian hp jihakan ary nie
tak buat exercise..hihi

see you next time :)

Wednesday, 6 June 2012

ghost advanture

asalammualaikum :)

hi,,korang penah ghost advanture tak??
jiha ada story about that
ada satu episod ghost advanture tu,,mgkin bnar
sbbnyew,,satu cerita yang sma disiarkan
chnnel 131  tiap2 mlm sbtu ad siarkan cerita hntu
ada satu mlm ue,,dia siarkan cerita dan temapt yng sma ghost advanture buat
cerita tu,,pnyalah seram!
ap tak nyew,,start kowl 11 abiz kowl 2 pg
jiha tgk sowngII plak tu
tapi mmg best gler cerita tu
so start dari situ jiha rasa

cerita ghost advnture nie,,mabye  bley pcaya


asalammualaikum :)
hai bloger,macam mana hari korang hari nie?
shat tak?dah mkn belum?mkn apa?
ha!mandi dah belum??kalo tak mandi agi,,g mandi cepat
 nanti bf lari tak tau,,ayoyo
apa jiha merepek nie pown tak taulah,,hihi
actly jiha nak ckp,,yang sspewII benci kat jiha tu
truskanlah yew,,hihi bg jiha nie famos skit
bg tau smua orng yew yang awak tu tak suka gan kita
ayoyo,,appa,,amma
nie kasi terbalik punya ceritalah
geram betul sama ini budak
ayoyo



Tuesday, 5 June 2012

ha!baek ad mknalah tu

asalammualaikum :)

u knw wht..my sister antar srapan,,siap ad dulngII ag
mimpi ap ntah smlm,,smapi pg nie buatkan jiha sarapan,,
tapi!tengok ue ada ttpi,,air yg dia buat,,alahai,,twar gler
mcm tak ltak gula lngsung
tapi tak kisahlah,,pewpown,,to my sister
thankx idangkan sarapn to me
hehehe

Monday, 4 June 2012

cantiknyew blog korangn :(

asalammualaikum :)

blog yang jiha bkak semuanyew cantikII
jelez jiha ><
blog korang,,cuteII semuanyew,,muka pown omel jew
blog jiha,,ha,,,ambik kau,,serabut~
bley pning bcew entry jiha kan??hehe
anyone??can teach me,,how make my blog look nice??
just coment okayyy :)

Sunday, 3 June 2012

huh!penat edit!

asalammualaikum :P


jiha tak reti editII gambar nie
yang snagII retilah :P
hasilnyew!seperti di atas
actly,,xpnt pown buat dia
sjew jew nak over,,hhe
jangan mara ha

Saturday, 2 June 2012

Friday, 1 June 2012

sengaja ok sengaja!

asalmmualaikum :)

hehe,,jiha tgh on9..okk mmg sgaja jiha chat gan dia..
dia ckp ari tu celebrte ea??
dengan sngajanyew jiha mnjawab,,yez
haha,,so how you feel??best kan..
mcm tulah rasanya kita orng dgn pragai kau  dlu,,
n now i will pay back!!

hahahaha(ktawa  jhat)